ENTITATS

Us oferim formacions dirigides a entitats, col·lectius, ONGs, organitzacions i empreses de l’àmbit social. Ambdues tenen com a objectiu generar un espai de coneixement, intercanvi i debat, alhora que s’aportaran eines per incloure la perspectiva de gènere feminista i interseccional en tots els nivells de la nostra organització.

Com incorporar una perspectiva de gènere a la meva entitat?

Ens dirigim a entitats que volen aturar-se i reflexionar conjuntament sobre la seva tasca diària i dinàmica interna. Què significa tenir una perspectiva de gènere feminista? Quins valors, pràctiques i actituds conscients i inconscients tenim? Com podem fer perquè la nostra entitat sigui més equitativa? Sabent que no hi ha receptes màgiques, connectarem amb el potencial transformador del grup que començarà a pensar propostes de millora.

Mirades creuades. Incorporació de la perspectiva de gènere intercultural.

Les entitats poden ser motor de transformació social però cal posar atenció per tal de no reproduir aquelles dinàmiques de desigualtat presents a la societat (gènere, procedència, religió, classe, diversitat funcional, edat, entre d’altres). Aquest curs pretén ser un espai de debat i creixement col·lectiu on plantejar dificultats, dubtes i propostes en el camí cap a la construcció d’entitats més equitatives i amb una millor gestió de les diversitats.

Si vols un curs o acompanyament a mida, no dubtis en escriure’ns a info@candela.cat