Encara pots apuntar-te a dues formacions que realitzem a partir d’octubre amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya amb el suport de l’Institut Català de les Dones, sobre perspectiva de gènere i interculturalitat. L’objectiu és facilitar eines i coneixements per tal d’incorporar de forma transversal la perspectiva de gènere i intercultural en la tasca diària de les entitats juvenils, que permetin treballar a favor de la igualtat de gènere i de la diversitat cultural.

Les dues formacions d’enguany són:

Mirades creuades: joventut, gènere i interculturalitat , els dies 7, 14 i 21 d’octubre de 17:30h a 21:00h a la fede.cat (c. Tàpies, 1-3, 08001, barcelona).

 

Perspectiva de gènere i moviment associatiu, el dissabte dia 10 d’octubre de 10h a 14h i de 16h a 20h a l’associació la rotllana (c/ ricard strauss, 30 badalona).

Els cursos seran impartits per l’Associació Candela i pel Centre d’Estudis Africans i Interculturals i s’adrecen especialment a membres d’entitats juvenils amb preferència per aquelles persones d’entitats del consell nacional de la joventut de catalunya.

El termini d’inscripció finalitza el 30 DE SETEMBRE. Per qualsevol qüestió, no dubteu en posar-vos en contacte enviant un correu a tec.programes@cnjc.cat o bé trucant al 93 368 30 80.