PERSONAL TÈCNIC DE L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Incorporar la perspectiva de gènere feminista, així com la lluita contra les violències masclistes i l’homolesbotransfòbia ha de ser una aposta transversal de tots els sectors socials i del conjunt de les administracions públiques. Només així podrem transformar les relacions de gènere desiguals i la hetero(cis)normativitat. Tant sols així desnaturalitzarem les diferents formes de violència masclista i sexual. És per això que oferim cursos participatius, que promouren aprenentges significatius, adaptats a les necessitats de cada administració, entitat o grup. Es poden complementar amb un assessorament i acompanyament més específic.

L’armari pels abrics. Curs sobre diversitat sexual i de gènere.

Què signifiquen les sigles LGTBI? Quines novetats aporta la llei catalana 11/2014? Quines discriminacions afecten les persones gais, lesbianes, bisexuals, trans i intersexuals avuí dia? Què puc fer des del meu lloc de treball? Totes aquestes preguntes (i moltes més) seran treballades en aquest curs que ha de servir per desenvolupar sensibilitat i adquirir eines aplicades pel foment i la gestió positiva de la diversitat sexual i de gènere.

On aneu tant soles? Respostes davant les violències masclistes i sexuals.

Frases comuns com aquesta denoten que el masclisme segueix arrelat… A partir d’activitats participatives i sistematizacions teòriques, desnaturalitzarem les diferents formes de violència que viuen les dones i nenes, detectarem les seves arrels i analitzarem les seves manifestacions i conseqüències. Finalment buscarem eines per identificar-les i donar una primera resposta des de l’escolta. La revisió personal serà un pas imprescindible.

Altres cursos que oferim:

  • Eines per planificar la sensibilització i la prevenció de la violència masclista i la lgtbfòbia per governs locals
  • Polítiques d’igualtat i LGTB+
  • Processos participatius en clau de gènere
  • Llenguatge no sexista
  • Perspectiva de gènere a les arts escèniques
  • Micromasclismes
  • Publicitat no sexista

 

Si vols un curs o acompanyament a mida, no dubtis en escriure’ns a info@candela.cat