PRIMÀRIA

Les professionals que treballen amb infants i joves tenen un gran potencial transformador. Per això oferim cursos teòric-pràctics amb metodologies participatives i vivencials que serveixen per millorar la seva pràctica educativa.

Els continguts i durada dels cursos s’adapten a les necessitats d’aprofundiment de cada grup i es poden complementar amb sessions d’assessorament i acompanyament en l’acció educativa. A més adaptem les formacions al format virtual en cas que sigui necessari per motius sanitaris.

COM PORTEM EL FEMINISME A LES AULES DE PRIMÀRIA?
Acompanyament d’infants des de l’educació feminista

A partir d’una revisió personal aprendrem a identificar els valors i normes de gènere que transmetem quan estem educant els més petits i petites. Als primers anys de vida, el rol de la persona educadora és especialment rellevant i comporta una gran responsabilitat. En aquesta formació desenvoluparem eines i recursos per a treballar amb infants de 0-6 i/o de 6-12 anys amb l’objectiu de promoure l’equitat i la bona gestió de les diversitats.

Més informació:

A CLASSE ENS CUIDEM!
Prevenció i abordatge de l’assetjament escolar

La violència en contextos educatius és un símptoma d’un problema social sistèmic més ampli, al que l’escola intenta donar resposta, i cal partir del reconeixement del gran repte que això suposa. En aquesta formació veurem el funcionament i dinàmica de l’assetjament escolar, així com formes de prevenció i abordatge des de la mirada restaurativa.

Més informació:

PETITS UNICORNS
Acompanyant la diversitat sexual i de gènere a la infància

Aquesta formació vol potenciar la integració de la diversitat afectiu-sexual i de gènere en la tasca educativa, generant un ambient possibilitador i de suport pel conjunt d’infants en la seva diversitat. També capacitarem als i les professionals per donar resposta a discriminacions i violències LGBTfòbiques així com a l’acompanyament de les infàncies trans i els debats que les envolten.

Més informació:

Si vols un curs o acompanyament a mida, no dubtis en escriure’ns a info@candela.cat