[Materials propis]
Per què li diuen sexting quan parlen de sexpreading?
Descripció
Candela i EdPAC hem elaborat conjuntament l’article “Per què li diuen Sexting quan parlen de Sexpreading?”.
Un article que es va començar a gestar a finals del 2017 (principis de 2018) i que publiquem ara el 2020. Durant tot aquest temps hem vist com el concepte SEXPREADING, no només s’ha anat omplint de contingut sinó que també ha estat assumit i utilitzat per entitats, col·lectius, professionals i administracions públiques. El nostre objectiu era diferenciar una pràctica sexual lliure com és el Sèxting d’una agressió, el Sexpreading, i creiem que el concepte en aquest sentit ha estat de molta utilitat.
L’article que us compartim és un text escrit a múltiples mans. No és un assaig ni un estudi, sinó reflexions i propostes de les dues entitats amb l’objectiu d’aportar el nostre gra de sorra a l’anàlisi, la reflexió, l’abordatge i la prevenció d’una violència específica, oferint un nou concepte que ens permeti desenvolupar accions educatives més transformadores.
Aquí podeu escoltar l’àudio complet de la jornada que vam realitzar amb les companyes d’EdPAC al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison
Editat per:
Cooperativa Candela i EdPAC
Dates
Any: 2020