VOLS SER SÒCIA DE CANDELA?

Què vol dir ser sòcia o soci de Candela?

Sent sòcia de Candela estaràs contribuint al sosteniment de l’entitat i a que puguem aportar el nostre granet de sorra a la transformació social feminista.

I a més:

  •  Pots assistir a un acte anual per a sòcies i socis on expliquem els projectes que hem dut a terme en un curs i aportar idees i propostes pel curs següent.
  •  Si pertanys a una entitat, associació, col·lectiu, escola o institut tindràs descomptes en els tallers i activitats que t’interessin.
  •  I rebràs un lot de regalets Candela!

Com em puc fer sòcia o soci?

Només has d’omplir aquest formulari indicant-nos quina és la quota què et va millor, hi ha diverses opcions.
Pots ser sòcia o soci des de només 1 euro al mes.
Sempre que vulguis canviar la quota o donar-te de baixa només hauràs d’escriure’ns un correu electrònic a l’adreça info@candela.cat.

DADES PERSONALS

Nom i cognoms

Adreça

Adreça electrònica

Número de compte

QUOTA

10€ mensuals60€ anuals100€ anuals

€ mensuals

€ en una sola contribució

€ anuals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que les seves dades seran incorporades al fitxer automatitzat de l’Associació Candela. Les dades obtingudes únicament seran tractades i utilitzades amb la finalitat de tramitar les aportacions econòmiques i enviar informació sobre activitats i assemblees de l’associació. En cap cas seran cedits a tercers. Poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant mail o escrit a la seu de l’associació.