INFANTS

És de cabdal importància que des de l’etapa infantil la coeducació sigui un dels eixos definidors d’un procés d’aprenentatge no sexista i inclusiu respecte a les diversitats. A continuació us presentem les nostres propostes adreçades a nens i nenes del cicle superior de primària (5è i 6è). Les nostres activitats tenen l’objectiu bàsic de fomentar l’equitat en les relacions dels infants i una vivència positiva de les diversitats. Aquestes es poden adaptar en funció del temps disponible, el tema o temes que es vulguin treballar i les necessitats del grup per tal d’elaborar itineraris personalitzats i flexibles. Si necessiteu orientació no dubteu a consultar-nos per dissenyar la intervenció més adient a les necessitats del grup.

No m’estereotipis… jo jugo al que vull!
Coeducació per a infants

Parlem dels estereotips i rols de gènere, com ens afecten i de quina manera els podem superar. Més informació:

Tinc 500 amics? A classe ens cuidem!
Prevenció de l’assetjament i el ciberassetjament escolar  

Què és el bullying i el cyberbullying? Pensem estratègies per prevenir l’assetjament escolar i treballem la cohesió de grup, la resolució de conflictes i el valor a la diversitat.
Més informació:

Créixer en la diversitat.
Taller de diversitat sexual i de gènere per a infants

Parlem de la diversitat sexual i de gènere com a valor positiu per prevenir la discriminació i el bullying hetero-sexista.
Més informació:

Fora les vergonyes!
Taller d’educació sexual per a infants

Parlem la sexualitat amb una perspectiva positiva i centrada en el plaer, la comunicació, el consentiment i la diversitat.
Més informació: